* 3-4 pomidory
* mozarella di bufala
* 2 ząbki czosnku
* oliwa z oliwek
* sól, pieprz
* ok. 80g/ osobę makaronu
Podsmażamy czosnek na oliwie. Pomidory vlebdujemy, dolewamy do czosnku (jak są zbyt gęste, dodajemy ok100ml wody). Solimy, pieprzymy, dodajemy makaron. Gotujemy aż makaron będzie al dente.
Wykładamy na talerze, rozkładamy na górę poszrpany ser.
* mozarella di bufala
* 2 ząbki czosnku
* oliwa z oliwek
* sól, pieprz
* ok. 80g/ osobę makaronu
Podsmażamy czosnek na oliwie. Pomidory vlebdujemy, dolewamy do czosnku (jak są zbyt gęste, dodajemy ok100ml wody). Solimy, pieprzymy, dodajemy makaron. Gotujemy aż makaron będzie al dente.
Wykładamy na talerze, rozkładamy na górę poszrpany ser.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz